Wij doen altijd ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 21:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Dit lukt echter niet altijd; soms zijn producten niet voorradig, waardoor de levering van je bestelling langer kan duren dan gebruikelijk. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Na het verwerken van je bestelling ontvangt elke klant een track & trace code, zodat je de verzending kunt volgen.

Woon je in Nederland of België? Dan hanteren wij geen verzendkosten en zal de levering over het algemeen de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden via DHL en DPD. Helaas kunnen wij het exacte moment van aflevering niet garanderen.

Voor bestellingen die naar andere landen binnen Europa worden verzonden, gelden wel verzendkosten, die variëren op basis van het afleverland. Ook voor deze bestellingen geldt: op werkdagen vóór 21:00 besteld, is dezelfde dag verzonden. De geschatte levertijd varieert tussen 1-5 werkdagen, afhankelijk van het land van bestemming. Leveringen verlopen via DHL en DPD.